• Keskussairaalan edessä oleva pysäköintialue on pois käytöstä 18.–19.4.2024 Read more
  • Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Etelä-Karjalan hyvinvointialue hakee hyvinvointialuejohtajaa

Etelä-Karjalan hyvinvointialue hakee hyvinvointialuejohtajaa

Kesällä yläilmoista otettu kuva Etelä-Karjalan keskussairaalan kokonaisuudesta

Tule luotsaamaan Etelä-Karjalan hyvinvointialue Suomen parhaaksi.

Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta ja Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Eksote on järjestänyt maakunnan erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut jo vuodesta 2010. Olemme rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista sote-piireistä. Tavoitteenamme on hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen. Etelä-Karjalassa on noin 127 000 asukasta, joiden terveyden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin eteen yli 5 000 osaavaa alan ammattilaista tekee yhdessä työtä. Asiakas ohjaa palveluorganisaatiomme uudistamista ja henkilöstö on meidän voimavaramme.

Artikkelia päivitetty 20.4. klo 15: Hakuaikaa jatkettu perjantaille 29.4.2022 klo 15 asti.

Hyvinvointialuejohtaja, Etelä-Karjalan hyvinvointialue

Etsimme uudistushaluista, strategisesti ajattelevaa ja kokenutta hyvinvointialuejohtajaa vakituiseen virkasuhteeseen 15.8.2022 alkaen.

Kelpoisuusehtona hyvinvointialuejohtajan virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamiskokemus ja perehtyneisyys hyvinvointialueen toimialoihin.

Odotamme johtajaltamme erinomaisia vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä innostavaa työotetta. Arvostamme näyttöjä suuren organisaation toiminnan, talouden ja henkilöstön menestyksellisestä johtamisesta sekä muutosjohtamisen ja strategisen johtamisen taitoja. Katsomme eduksi luontevuuden toimia ja saavuttaa tuloksia yhteistyössä eri sidosryhmien ja poliittisen johdon kanssa.

Hakija voi esittää palkkatoiveensa.

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun henkilön tulee toimittaa hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen virkavalinnan vahvistamista.  Lisäksi valittavan suostumuksella tehdään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaan ja tähän liittyen esteetön vastaus on palvelussuhteen edellytyksenä.

Jätä hakemuksesi perjantaihin 29.4.2022 klo 15 mennessä.

Haastattelut ja soveltuvuusarvioinnit pyritään pitämään viikoilla 18.

Lisätietoja antavat Etelä-Karjalan hyvinvointialueen

  • Etelä-Karjalan hyvinvointialueen hallituksen puheenjohtaja Anneli Kiljunen, [email protected], p. 050 511 3123 ja
  • Etelä-Karjalan hyvinvointialueen hallituksen 1. varapuheenjohtaja Helena Puolakka, [email protected], p.  050 495 6000

Hakuohjeet ja lisätiedot Kuntarekrystä www.kuntarekry.fi, työavain 430189.

Customer service