Kehitykselliset palvelut

Kehityksellisissä palveluissa tutkimme, seuraamme ja kuntoutamme lapsia, joilla on erilaisia kehityksellisiä haasteita.

Yhteystiedot

Lasten ja nuorten talo, Kasarmikatu 7, 53900 Lappeenranta

Lasten ja nuorten talo, Tainionkoskentie 14, 55100 Imatra

Kehitykselliset palvelut on perusterveydenhuollon moniammatillinen yksikkö, jossa palvelemme lapsia perheineen. Työryhmässämme työskentelee lääkäreitä, psykologeja, puhe-, toiminta- ja fysioterapeutteja, sairaanhoitajia ja palveluohjaaja. 

Kehityksellisissä palveluissa tutkimme, seuraamme ja kuntoutamme lapsia, joilla on erilaisia kehityksellisiä haasteita esimerkiksi motoriikassa, tarkkaavaisuudessa, puheen- ja kielenkehityksen taidoissa, oppimisvalmiuksissa sekä sosiaalisissa- ja vuorovaikutustaidoissa. 

Yhteistyölomake on poistunut käytöstä. Mikäli varhaiskasvatuksessa tai koulussa huomataan tuen tarvetta lapsen tai nuoren kasvatuksen, kasvun ja kehityksen, ihmissuhteiden, käyttäytymisen, mielenterveyden, päihdekäytön tai muun riippuvuuden suhteen, ensisijaisesti on tärkeää varmistaa, että mahdollisuudet hänen arkensa tukemiseen on kartoitettu ja hyödynnetty, yhteistyössä huoltajien kanssa. 
Jos jatkoselvittelyä tarvitaan, olkaa yhteydessä neuvolaan tai kouluterveydenhoitajaan. 

E-reseptien uusinnat tehdään noin 8 vuorokauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. Huolehdithan reseptipyyntösi ajoissa.