• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Kanssasi vauvasta vaariin » Perhe ja lapset » Kehitykselliset palvelut

Kehitykselliset palvelut

Kehityksellisissä palveluissa tutkimme, seuraamme ja kuntoutamme lapsia, joilla on erilaisia kehityksellisiä haasteita.

Piirretty kuva erilaisista monimuotoisista perheistä. Taustalla on Omaperheen logosta
Tutustu Omaperhe-verkkopalveluun!

Omaperheestä löydät luotettavaa ja ajantasaista tietoa ja sisältöä lapsiperheen elämästä aina raskausajasta lapsen syntymään ja kasvuun täysi-ikäiseksi saakka! Löydät myös apua perheiden ongelmiin ja tietoa alueesi palveluista perheille. Omaperhe.fi

Yhteystiedot

Lasten ja nuorten talo, Kasarmikatu 7, 53900 Lappeenranta

Yksittäisen lapsen arviota tai kuntoutusta koskevissa kysymyksissä  olettehan yhteydessä palveluohjaajaan tai arvion tehneeseen terapeuttiin. 

Lasten ja nuorten talo, Tainionkoskentie 14, 55100 Imatra

Yksittäisen lapsen arviota tai kuntoutusta koskevissa kysymyksissä  olettehan yhteydessä palveluohjaajaan tai arvion tehneeseen terapeuttiin. 

Kehitykselliset palvelut on perusterveydenhuollon moniammatillinen yksikkö, jossa palvelemme lapsia perheineen. Työryhmässämme työskentelee lääkäreitä, psykologeja, puhe-, toiminta- ja fysioterapeutteja, sairaanhoitajia ja palveluohjaaja. 

Kehityksellisissä palveluissa tutkimme, seuraamme ja kuntoutamme lapsia, joilla on erilaisia kehityksellisiä haasteita esimerkiksi motoriikassa, tarkkaavaisuudessa, puheen- ja kielenkehityksen taidoissa, oppimisvalmiuksissa sekä sosiaalisissa- ja vuorovaikutustaidoissa. 

E-reseptien uusinnat tehdään noin 8 vuorokauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. Huolehdithan reseptipyyntösi ajoissa. 


Customer service