• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Mediatiedotteet » Uusi Omaperhe-verkkopalvelu perheiden tueksi

Uusi Omaperhe-verkkopalvelu perheiden tueksi

, ,

Etelä-Karjalan hyvinvointialueella  käyttöön otettu Omaperhe-verkkopalvelu kokoaa perheille tarkoitetun tiedon, tuen ja palvelut yhteen osoitteeseen.

Omaperhe on kansallinen verkkopalvelu, josta löytyy kattavasti laadukkaita sisältöjä muun muassa raskauteen ja synnytykseen, vauvavuoteen, lapsuuteen ja nuoruuteen sekä vanhemmuuteen ja parisuhteeseen liittyen.

– Kun vanhemmat tarvitsevat tietoa esimerkiksi pienen lapsen kasvuun ja kehitykseen, nuoruusiän pulmiin tai muihin vanhempia mietityttäviin asioihin, niin heillä on mahdollista saada nopeasti luotettavia vastauksia pohdintoihinsa Omaperhe-verkkopalvelusta, kertoo perhekeskuskoordinaattori Katri Kähäri.

Nykyään perheet hakevat paljon tietoa verkosta. Onkin tärkeää, että verkosta löytyy luotettavaa ja ajantasaista tietoa. Valtakunnallista Omaperhe.fi-palvelua käyttävä voi luottaa siihen, että palvelun sisältö on ajantasaista ja ammattilaisten tuottamaa.

– Kattavan tietopankin lisäksi kaikki maakunnan asukkaat löytävät Omaperhe-verkkopalvelusta alueemme sosiaali- ja terveyspalvelut, järjestöjen, seurakuntien, kuntien sekä Kelan palvelut. Omaperhe-verkkopalvelu täydentää siten alueemme neuvoloiden ja muiden palvelupisteiden palveluita, Kähäri lisää.

Tutustu Omaperhe-verkkopalveluun osoitteessa omaperhe.fi

Omaperheestä löydät luotettavaa ja ajantasaista tietoa ja sisältöä lapsiperheen elämästä aina raskausajasta lapsen syntymään ja kasvuun täysi-ikäiseksi saakka! Löydät myös apua perheiden ongelmiin ja tietoa alueesi palveluista perheille.

Omaperhe.fi

Omaperhe.fi on perhekeskustoiminnan sähköinen kanava. Sähköisen perhekeskuksen kehittämisen taustalla on valtakunnallinen lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma ja perhekeskustoimintamalli. DigiFinland Oy koordinoi Sähköisen perhekeskuksen kehitystyötä. DigiFinland Oy on julkisen hallinnon digitalisaatiota edistävä erityistehtäväyhtiö. Yhtiön omistajia ovat vuoden 2023 alusta alkaen hyvinvointialueet, Helsingin kaupunki, HUS-yhtymä ja valtio.   

Lisätietoja:

Katri Kähäri, perhekeskuskoordinaattori, puh. 040 703 4172, [email protected]

Customer service