• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Mediatiedotteet » Kesätöihin ennätysmäärä hakijoita – kiitos kaikille hakeneille!
Neljä nuorta ovat piknikillä kalliolla. Kuvassa näkyy, että ilma on lämmin.

Kesätöihin ennätysmäärä hakijoita – kiitos kaikille hakeneille!

, ,

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen kesärekrytointien hakuaika on päättynyt Kuntarekryssä.

– Saimme hakemuksia ennätysmäärän ja moni hakija onkin jo sopinut kesätyön organisaatioomme, iloitsee HR-päällikkö Sanni Romo.

Edellisten kesien tapaan kesätyömahdollisuuksia on tulevana kesänä tarjolla monipuolisesti koko hyvinvointialueen alueella. Kesätyönsä Etelä-Karjalasta ovat löytäneet niin sosiaali- ja terveysalojen opiskelijat kuin valmistuneet osaajat.

Kesätöitä ysiluokkalaisille

Tänä vuonna hyvinvointialueelle haettiin kesätöihin alaa opiskelevien lisäksi myös peruskoulun päättäneitä nuoria. Työtehtävät sijoittuvat ikääntyneiden asumispalveluyksiköihin sekä logistiikan yksikköön.

Ikääntyneiden asumispalveluissa työtehtävät sisältävät mm. asukkaiden virkistystoiminnan toteuttamista, asukkaiden kanssa ulkoilua, hoivan ja siisteyden avustavia tehtäviä sekä yksiköiden toimintaan tutustumista.

Logistiikan yksikössä työtehtävät ovat avustavia tehtäviä Etelä-Karjalan keskussairaalan sisäiseen kuljetukseen sekä keskusvarastoille, pääpainona avustaminen Etelä-Karjalan keskussairaalan sisäisessä kuljetuksessa.

– Saimme valtavan määrän hyviä hakemuksia alasta kiinnostuneilta kesätyönhakijoilta. On hienoa huomata, että sote-ala herättää mielenkiintoa nuorissa, iloitsee Romo.

Kaksi pyöräilee seisoo kesäisessä kuvassa pyöriensä kanssa Lappeenrannan valleilla kulkevalla polulla. Taustalla näkyy Lappeenrannan satamaa ja Saimaata.

On hienoa huomata, että sote-ala herättää mielenkiintoa nuorissa.

Sanni Romo

Kesärekry -faktoja

  • Hakijoita yhteensä 413.
  • Etelä-Karjalan hyvinvointialue on työllistänyt tähän mennessä tulevan kesän sijaistarpeisiin yli 200 kesätyöntekijää.
  • Suurin tarve on ollut sairaanhoitajista ja lähihoitajista, mutta työmahdollisuuksia on ollut monipuolisesti tarjolla myös muille sote-alan osaajille.

Hakuvinkki!

Hei sote-alan osaaja, jos sinulla ei ole vielä kesätöitä tai tiedät jonkun toisen olevan kiinnostunut sote-alan työmahdollisuuksista, laitathan meille avoimen haun kautta hakemus tai tiedustele kesätöitä suoraan osoitteesta [email protected]

Erityisesti toivomme tällä hetkellä yhteydenottoja valmistuneilta tai opintojen loppuvaiheessa olevilta sairaanhoitajilta ja lähihoitajilta.

Lisätietoja:

Sanni Romo, HR-päällikkö, p. 040 651 1389, [email protected]

Kuvia uutisissa käytettäväksi

Seuraavia kuvia voi käyttää kesätyörekrystä uutisoitaessa. Kuviin toivomme laitettavan lähteeksi/kuvaajaksi: ekhva.fi

Customer service