• Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Artikkelit » Asiakkaalle » Kuuntele podcasteja ensihoidon opintoihin kehitetystä LABlanssi-hankkeesta
Kuvituskuva

Kuuntele podcasteja ensihoidon opintoihin kehitetystä LABlanssi-hankkeesta

, ,

LABlanssissa ensihoidon opiskelijat tekevät työelämäharjoittelua ambulanssissa, jonka miehistönä toimii LAB-ammattikorkeakoulun ensihoidon opettajia, ensihoidon opiskelijoita sekä kehittäjäensihoitaja Etelä-Karjalan hyvinvointialueelta. LABlanssi-ensihoitoyksikkö toimii Etelä-Karjalan hyvinvointialueella osana ensihoitopalvelua. Nyt hankkeeseen liittyen on julkaistu neljäosainen podcast-sarja valottamaan eri osapuolten kokemuksia ja näkemyksiä. Sarja on katsottavissa myös Youtube-kanavalla. 

Podcast-sarjassa tutustutaan LABlanssiin opiskelijoiden, asiantuntijoiden ja opetuksen sekä vaikuttavuuden näkökulmasta. Juontajana toimii LABlanssin projektipäällikkö Kaisa Seppänen LAB-ammattikorkeakoulusta. Ensimmäisessä jaksossa kuullaan opetuksen ja työelämän yhteistyöstä. Seuraavat kaksi jaksoa kertovat, millaista on toimia opettajana ja opiskelijana LABlanssissa. Viimeinen podcast-jakso keskittyy pohtimaan, millaisia vaikutuksia hankkeella on.  

Podcastit toteutetaan osana LABlanssi – Etelä-Karjalan ensihoidon oppimisympäristö -hanketta. LABlanssi on täysin uudenlainen ensihoidon liikkuva oppimisympäristö, jonka tavoitteena on tuoda sekä LABille sekä Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle molemminpuolista hyötyä. LABlanssi-ensihoitoyksikön avulla kehitetään ensihoidon opetusta yhdistämällä työelämää ja innovatiivista pedagogiikkaa sekä parannetaan opiskelijaohjauksen tasalaatuisuutta. Hankkeessa luodaan LABlanssi-malli, jolla vahvistetaan ensihoitajaopiskelijoiden osaamista ja edistetään työelämävalmiuksia oppilaitoksen ja työelämäedustajan yhteistyötä vahvistamalla.   Kaksivuotinen hanke on Euroopan unionin osarahoittama. 

Lue lisää LABlanssi-hankkeesta:  
Ensihoidon oppimisympäristö LABlanssi tukee ensihoitajaopiskelijoiden osaamista työelämäjaksolla – Etelä-Karjalan hyvinvointialue (ekhva.fi) 

Lisätietoja:

Sari Hokkanen, projektipäällikkö, p. 040 683 8962, [email protected]  

Customer service