• Keskussairaalan edessä oleva pysäköintialue on pois käytöstä 18.–19.4.2024 Read more
  • Hengitystie-infektiota sairastaville sekä COVID-riskiryhmäläisille suositellaan maskin käyttöä sosiaali- ja terveydenhuollon tiloissa Read more
Etusivu » Työ hyvinvointialueella » Hoitohenkilöstö

Hoitohenkilöstö

Tervetuloa töihin Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle!

Tervetuloa meille työkaveriksi!

Olemme Etelä-Karjalan on suurin työnantaja. Meillä on tarjolla monipuolisia ja mielenkiintoisia työmahdollisuuksia hoitoalan osaajille. Kiinnostuksesi mukaan voit työskennellä esimerkiksi hyvinvointi- ja terveysasemilla, aikuisten tai lasten ja nuorten yksiköissä, hammashoitoloissa, asumisen yksiköissä, kotihoidossa tai keskussairaalassa.

Erilaisia vaihtoehtoja löytyy kaikista Etelä-Karjalan kunnista, ja varahenkilöstössä voit työskennellä useassa yksikössä alueellamme!

Meillä työskentelee yli 5 000 ammattilaista, ja suurena työnantajana pystymme tarjoamaan monipuolisia mahdollisuuksia ylläpitää ja kehittää omaa ammattitaitoasi. Organisaatiossamme sinulla on erinomainen mahdollisuus luoda omaa urapolkuasi. Tavoitteenamme on, että meillä on Suomen onnellisimmat työntekijät.

Me toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme ja saat meiltä tehtävääsi räätälöidyn perehdytyksen.

Kuvaleike Sallyn videosta

Toiminnassamme heijastuvat arvomme, joita ovat: 

  • Mie turvaan
  • Mie uskallan
  • Mie vastaan
  • Mie välitän

Tarvitsemme jatkuvasti monen alan asiantuntijoita erilaisiin ja eripituisiin työtehtäviin täydentämään osaavaa joukkoamme. Arvostamme sekä vastavalmistuneiden ennakkoluulotonta asennetta että kokeneiden asiantuntijoiden syvää osaamista.​Teemme työtä ennakoivalla ja kuntouttavalla työotteella osana moniammatillista organisaatiota.

Panostamme osaamisen kehittämiseen muun muassa monipuolisella koulutustarjonnalla ja työnohjauksella. Kehitämme työhyvinvointia ja kannustamme henkilöstöä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan​.​​ Olemme savuton työpaikka.​

Jättääksesi työhakemuksen,​​ sinun tulee rekisteröityä Kuntarekry-järjestelmään ja luoda itsellesi käyttäjätunnus ja salasana.

Mikäli sinulla on kysyttävää rekrytointiin liittyen, ota yhteyttä rekrytointipalveluihin.

Rekrytointi
Valto Käkelän katu 3
53130 Lappeenranta
Sähköposti: rekrytointipalvelut(at)ekhva.fi

Kirjalliset hakemukset osoitteella:
Etelä-Karjalan hyvinvointialue
Kirjaamo
Valto Käkelän katu 3
53130 Lappeenranta

Tervetuloa yhdeksi meistä!

UUDET SISÄLLÖT – sisällöntuotanto kesken

Customer service