Lääkäriksi hyvinvointialueelle?

Etelä-Karjalan keskussairaala, Lappeenranta
Kuvaleike Sallyn videosta

Koska kuva kertoo tunnetusti enemmän kuin 1000 sanaa, niin toivottavasti oheiset videot moninkertaistavat informaation määrän tästäkin. Voit aloittaa tutustumisen meihin parhaiten ehkäpä hieman erilaisen esittelyvideon kautta, johon pääset tästä linkistä. (Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostui Eksotesta ja Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Eksoten videot päivitetään myöhemmin hyvinvointialueen nimiin. )

Tämän jälkeen voidaankin taas jatkaa eteenpäin ja kertoa, että Etelä-Karjalan hyvinvointialueen perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelut yhdistävässä organisaatiossa on erittäin hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet kasvulle opiskelijasta mestariksi sekä valmiin lääkärin erilaisille uravalinnoille. ​Monipuolisuudestaan huolimatta Etelä-Karjalan hyvinvointialue on sopivan kokoinen, joten kollegat tulevat varmasti tutuiksi ​ja konsultaatiot onnistuvat helposti.

Luulenpa kuitenkin, että tässä ei ollut sinulle varsinaisesti mitään uutta. Käy kuitenkin katsomassa alla olevista linkeistä, miten olemme toimintaamme uudistaneet ja millaisia ihmisiä meillä työskentelee. He ovat omalta osaltaan pyrkineet tiivistämään eksotelaisuutta jotta sinä saisit paremman kuvan toiminnastamme.

Tästä pääset katsomaan, miltä mahdolliset uudet kollegasi näyttävät ja mitä kerrottavaa heillä on sinulle. Voit törmätä tuttuihin kasvoihin tai näet miltä uudet kollegasi tai esihenkilösi mahdollisesti näyttävät.

Nice-to know -tietoa meistä eteläkarjalaisista ihmisinä, löydät puolestaan tästä, mutta kerrottakoon em. lisäksi se, että uusi sairaalamme valmistui keväällä 2018 ja olemme yksi maan 12:sta laajan päivystyksen sairaalasta.​

Avoimet työpaikat:

Katso tästä kaikki hyvinvointialueen Kuntarekry.fissä avoinna olevat työpaikat.