Tule meille töihin

Etelä-Karjalan hyvinvointialue on suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 5000 henkilöä. Isona organisaationa pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja tuemme kouluttautumista. Toimipisteitä on koko Etelä-Karjalan alueella, aina avopalveluista ympärivuorokautisen hoidon yksiköihin. Kehitämme myös jatkuvasti sähköisiä palveluita.


Toiminnassamme heijastuvat arvomme, joita ovat: 

  • Rohkeus
  • Yksinkertaisuus
  • Ihminen​​​

Tarvitsemme jatkuvasti monen alan asiantuntijoita erilaisiin ja eripituisiin työtehtäviin täydentämään osaavaa joukkoamme. Arvostamme sekä vastavalmistuneiden ennakkoluulotonta asennetta että kokeneiden asiantuntijoiden syvää osaamista.​ Teemme työtä ennakoivalla ja kuntouttavalla työotteella osana moniammatillista organisaatiota.

Panostamme osaamisen kehittämiseen muun muassa monipuolisella koulutustarjonnalla ja työnohjauksella. Kehitämme työhyvinvointia ja kannustamme henkilöstöä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan​.​​ Olemme savuton työpaikka.​

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen organisaatiokaaviota päivitetään parhaillaan.

HR

HR vastaa keskitettyjen työnantajatehtävien sekä koulutus- ja työhyvinvointipalvelujen järjestämisestä. HR-tulosyksiköstä vastaa henkilöstöjohtaja Nina Holopainen.​
HR:n käyntiosoite: Toimistotalo Ruori, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

Etelä-Karjalan hyvinvointialue kehittää

Kehitämme jatkuvasti uusia ja erilaisia tapoja toteuttaa sosiaali- ja terveyspalveluita. Panostamme yhteiseen kehittämiseen eri toimialoillamme. Annamme uusille työntekijöillemme ja harjoitteluun tuleville opiskelijoille sekä aikaa että opastusta. Meillä on tutkimusrahasto, jonk​a avulla kannustamme työntekijöitämme etenemään omassa tutkimustyössään.

Lue lisää hyvinvointiealueen kehittämishankkeista, linkki sivuille
Lue lisää, mitä olemme saaneet aikaan, linkki sivulle

Palautekys​​​ely työsuhteesta lähtevälle

Etelä-Karjalan hyvinvointialue haluaa kehittää organisaatiotaan innostavaksi ja vetovoimaiseksi työpaikaksi. Kehittämiseen tarvitsemme tietoa ja kokemuksia meiltä pois lähteviltä työntekijöiltä. Toivomme, että täytät palautekyselyn riippumatta siitä, millainen palvelussuhteesi on ollut (määräaikainen/vakituinen) tai kuinka pitkä palvelussuhteesi on ollut. 
Kyselyyn pääset vastaamaan täältä

Antamasi palaute on meille arvokasta. ​​