Työ hyvinvointialueella

Hyvinvointialue on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä hyvinvointialuelaisia on kaikkiaan noin 5 000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä ​meillä on noin 100. 

Meillä on jatkuvasti kysyntä​ä erilaisille osaajill​e.​​​​ Liity ammattitaitoiseen joukkoomme ja seuraa aktiivisesti avoimia työpaikkojamme.

Lääkäri! Hae meille töihin ja ota yhteyttä

Erikoissairaanhoidon eri osa-alueet:
Saira​a​lan johtaja ​Marjo Numminen, p. 040 127 4200, [email protected]

Perusterveydenhuolto: 
Lappee, Länsi: ylilääkäri Sami Raasakka p. 040 651 1594, [email protected]​. 
Imatra, Pohjoinen: ylilääkäri Minna Häyhä, p. 040 556 2530, [email protected].

Avoterveydenhuollon vs. koulutusylilääkäri: Heljä Laitinen, puh. 040 127 4129 tai [email protected]​.

Hyvinvointialue tarvitsee erityisesti hoitoalan sijaisia​​​​

Oletko hoitoalan ammattilainen, joka haluaa ylläpitää monipuolisia hoitoalan taitoja, vastavalmistunut, joka haluaa päästä näkemään eri tyyppisiä työyksiköitä tai hoitoalan opiskelija, joka haluaa kasvaa kohti omaa ammatti-identiteettiään?

Hae meille keikkatyöhön tämän linkin kautta! Linkki vie sinut Kuntarekryn verkkosivuille, josta löydät myös muut Etelä-Karjalan hyvinvointialueen avoimet työpaikat. 

Kysy lisätietoja:
Rekrytointiasiantuntija
Puh. 040 651 1300
[email protected]

Meillä töissä -artikkelit

  • Oppi irti onnistumisista

    Teksti ja kuva: Minna Mänttäri Viisas oppii virheistä, mutta tosiviisas olisi oppinut jo onnistumisista. Tätä ilosanomaa on Eksotessa viety menestyksekkäästi eteenpäin jo parin vuoden ajan.   Onnistumisista oppiminen, Learning from Exellence eli LfE, on alunperin Englannista Suomeen rantautunut menetelmä. Eksotessa se otettiin käyttöön ensihoidon toimintayksikön esimies Kati Saarikiven ja potilasturvallisuuskoordinaattori Petteri Alavahtolan toimesta ensimmäisten joukossa […]

  • Viestintäkanavien sekamelskasta parempaan työrauhaan ja selkeään tiedonkulkuun

    Työhyvinvointikyselyn toimenpide-ehdotuksesta valmistui Rautjärven hyvinvointiasemalle oma viestinnän pelikirja ”Sanoitimme asiat ääneen, jotta tiimissä saatiin yhteinen ymmärrys viestinnän kanavista.” Rautjärven hyvinvointiaseman esihenkilö Laura Holopainen Rautjärven hyvinvointiasemalta nousi Mitä kuuluu-työhyvinvointikyselystä kaksi asiaa toimenpide-ehdotukseksi: Tiedottaminen ja eri viestintäkanavat. Esimiehen saavutettavuus. Yhdessä kehitetty viestinnän pelikirja ratkaisee molemmat asiat. Oman pohdinnan ja yhteisen keskustelun kautta sovittiin pelisäännöt eri viestintäkanaville Hyvinvointiaseman […]

  • Psykiatria on humaaneinta lääketiedettä mitä tiedän

    Imatran mielenterveys- ja päihdevastaanottojen ylilääkäri Lauri Kuittisen supervoima on tavallisuus. Työssään hän haluaa olla ennen kaikkea ihminen ihmiselle.