Kategoriat
Asiakkaalle Hyvinvointialue Yleinen

Hyvinvointialueen väestöinfo maanantaina 13.3.2023

Maaliskuun väestöinfossa hyvinvointialuejohtaja Sally Leskinen ja sosiaalipalvelun toimialuejohtaja Anu Koivumäki kertovat, missä hyvinvointialueen toiminnassa ollaan menossa. Sally kertoo hyvinvointialueen kuulumisia yleisellä tasolla ja Anu esittelee arjen tuen ja toimintakyvyn toimialuetta ja kertoo, mitä tällä tarkoitetaan ja keitä se koskee. Lisäksi Anu kertoo ajankohtaisia asioita toimialueelta sekä ikääntyneiden palveluista . Aiheina esimerkiksi Pormestarinkadulle rakentuva asumisyksikkö, asumisen muuttuneet käsitteet ja palvelujen piiriin hakeutuminen.  

Väestöinfo järjestetään maanantaina 13.3.2023 klo 16.30-17.30.

Järjestämme joka kuukauden toisena maanantaina Etelä-Karjalan hyvinvointialueen asioihin liittyviä verkossa katsottavia infotilaisuuksia. Maaliskuun tilaisuuden jälkeen seuraava väestöinfo pidetään pääsiäisen takia vasta 17.4.2023

Helmikuun väestöinfo pidettiin maanantaina 13.2.2023 ja se on katsottavissa YouTube linkin kautta klikkaamalla tästä. Hyvinvointialuejohtaja Sally Leskinen kertoi tilaisuudessa tuoreet kuulumiset hyvinvointialueen tilanteesta.

****************************************

Tarkentava ohje liittymislinkin käyttöön:

  • Jos sinulla on laitteessasi Teams-sovellus ja olet kirjautuneena siihen, se käynnistyy automaattisesti ja liityt mukaan tilaisuuteen sen kautta tai voit kirjautua omilla tunnuksillasi Teams-sovellukseen ja pääset mukaan tilaisuuteen.
  • Voi valita myös Katso sen sijaan verkossa -vaihtoehdon, jolloin Teams-asennusta ei tarvitse tehdä.

Jos sinulla ei ole ole Teams-sovellusta, klikkaa avautuvan ruudun alaosassa näkyvää Liity anonyymisti -linkkiä. Tällöin pääset mukaan ilman mitään ohjelmien asennusta ja pääset mukaan kuuntelemaan ja esittämään kysymyksiä. Alla oleva kuva näyttää punaisella nuolella klikattavan linkin kohtaa.

Katso tästä lisähje mahdollisiin tapahtumaan liittymisen ongelmatilanteisiin

****************************************

Tilaisuuden aikana voit esittää kysymyksiä tilaisuuden kysymysosion kautta anonyymisti tai nimelläsi.

Etukäteen voit lähettää kysymyksiä tilaisuudessa vastattavaksi tai katsoa vastauksia jo kysyttyihin kysymyksiin: Usein kysytyt kysymykset ja linkki kysymysten lähettämiseen

Tervetuloa linjoille mukaan kuulemaan ja kysymään!